Select Salmon House
Συνταγές

Σπαγγέτι με Αυγοτάραχο

Για νέους σεφ αλλά και για βετεράνους. Είναι από τις πιο νόστιμες μακαρονάδες, μια και περιέχει το χρυσάφι της ελληνικής γαστρονομίας, το Αυγοτάραχο.

Συνολικά η παρασκευή απαιτεί 12 μόλις λεπτά, κι έτσι μάλλον κόβει το νήμα της πιο γρήγορης σπαγγέτι

Υλικά

  • 1 πακέτο σπαγγέτι Νο 6
  • 25 φέτες αυγοτάραχο Τρικαλινός
  • 8 κ. σ. Ελαιόλαδο Ζακύνθου
  • 1/2 λεμόνι, χυμό και ξύσμα
  • αλάτι ιμαλαίων  & φρεσκοτριμμένο πιπέρι GORDONS

Εκτέλεση

Βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.  Κόβουμε το αυγοτάραχο σε διάφανες ψιλούτσικες φέτες, αναμειγνύουμε με το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο.Σουρώνουμε το σπαγγέτι, προσθέτουμε το αυγοτάραχο κι αναμειγνύουμε.

Πασπαλίζουμε με το ξύσμα λεμονιού και άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σερβίρουμε αμέσως!! Προαιρετικά πασπαλίζετε και με λίγο μαϊντανό

Καλή απόλαυση!

 

Tips: Το αυγοτάραχο μπορούμε να το κόψουμε από το μεσημέρι και να το κρατήσουμε σκεπασμένο στο ψυγείο!


Δείτε Επίσης :

  • PRODUCT IMANGE  ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

LEYTERIS MHXANOS

Comments (0)

Leave a Comment