Select Salmon House
Συνταγές

Φωλιά Παρμεζάνας με Αυγά και Τρούφα

1 Μερίδα

Υλικά

  • 2 αυγά,
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο,
  • Τυρί 120 γρ τριμμένη παρμεζάνα,
  • Αλάτι και το πιπέρι,
  • φέτες φρέσκα τρούφα ή λάδι τρούφας ή τρούφας σε νερό και αλάτι
  • 1 κουταλιά του γλυκού απλό βούτυρο ή ελαιόλαδο
  • 10 γρ βούτυρο τρούφας.

Εκτέλεση

Πάρτε ένα φύλλο χαρτί ψησίματος και καλύψτε το με το τριμμένο τυρί παρμεζάνα για να σχηματίσουν ένα σχήμα κύκλου. Τοποθετήστε το σε ένα προ ζεσταμένο φούρνο 200 ° C για 3-4 λεπτά, αφού το τυρί λιώσει αφαιρέστε το  από το φούρνο.

Ενώ η φωλιά με τη  παρμεζάνα είναι ακόμα ζεστή βάλτε το στο πάνω μέρος από ένα μπολ για να πάρει το σχήμα του, κρατώντας το λίγο ζεστό. (φωλιά)

Λιώστε  απλό βούτυρο σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε το αυγό αλάτι και πιπέρι για να μαγειρευτεί και από την επάνω πλευρά. Ο κρόκος του αυγού φροντίστε να είναι μελάτο.

Γυρίστε το καλάθι από παρμεζάνα σε ένα πιάτο, τοποθετήστε το αυγό στο κέντρο, λιώστε το βούτυρο τρούφας και ρίξτε το  στην κορυφή του αυγού, σερβίρετε με φέτες τρούφας ανάλογα  με  το γούστο σας.

Καλή απόλαυση!

 

g

 


Δείτε επίσης :

  • PRODUCT IMANGE   ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Chatzitriantafyllou Natasa

Comments (0)

Leave a Comment