Select Salmon House
Συνταγές

Πατάτες φούρνου με λάδι τρούφας

Είναι εκπληκτικό το τι μπορεί να κάνει λίγο λάδι τρούφας σε αυτές της υπέροχες, τραγανές, πατάτες φούρνου!

 

4 μερίδες 

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 40 λεπτά
Συνολικός χρόνος: 50 λεπτά

 

Υλικά

  • 3 πατάτες , κομμένες σε 1.5cm πάχους με τη φλούδα
  • 2 κουταλιές της σούπας λευκή τρούφα αρωματισμένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • Χοντρό αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, για γεύση
  • 1 ή 2 σκελίδες σκόρδο σπασμένο στο γουδί
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό, για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 C βαθμούς . Σε  ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα.

Τοποθετήστε τις πατάτες σε ένα ενιαίο στρώμα επάνω στο έτοιμο φύλλο ψησίματος. Περιχύστε με λάδι τρούφας τις πατάτες. Καρυκέψτε με αλάτι και πιπέρι βάσει της γευστική σας ικανοποίησης.

Ανακατέψτε απαλά.

Τοποθετήστε στο φούρνο και ψήστε για 30-40 λεπτά, ή μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές σε μερικά σημεία.

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε πατάτες και το σκόρδο.

Σερβίρετε αμέσως και γαρνιρίστε τες με τον κομμένο μαϊντανό.

Καλή απόλαυση!

 

 

Chatzitriantafyllou Natasa

Comments (0)

Leave a Comment