Select Salmon House
Καπνιστός Σολομός Βιολογικός Ιρλανδίας

Καπνιστός Σολομός Βιολογικός

Κλασσικός καπνιστός Σολομός Ιρλανδίας

Ο Michael Walsh είναι 4η γενιά ψαράδων σολομού από το γραφικό χωριό Ballyhack που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του κόλπου Waterford στην Ιρλανδία.

Ο “Κλασσικός Καπνιστός σολομός Ιρλανδίας” καπνίζεται χρησιμοποιώντας ξύλο οξιάς. Το ξύλο οξιάς παράγει λεπτό καπνό που είναι ‘ελαφρύς’ δίνοντας έτσι εκλεπτυσμένη γεύση στο ψάρι.

Ο Ιρλανδικός σολομός έχει την καλύτερη ποιότητα στον κόσμο και καλλιεργείται  βιολογικά σε μικρές πυκνότητες σε απομακρυσμένα σημεία στην άγρια δυτική ακτή της Ιρλανδίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα ψάρια να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με όμορφο χρώμα και σφιχτή σάρκα.

Κάθε ψάρι παίρνει τον χρόνο και την φροντίδα που απαιτείται για να εξασφαλιστεί η άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Πρόσφατα κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία καπνιστού προϊόντος για τον “Άγριο Καπνιστό σολομό” στα Ιρλανδικά Food & Drink Awards.

Η Ballyhack με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι πλέων συνεργάζεται με το Select Salmon House.

Τα ψάρια έχουν επιλεχθεί με προσοχή και είναι ο καλύτερος Ιρλανδικός βιολογικός σολομός, το ειδικό κάπνισμα 30 ωρών δίνει αξεπέραστη υφή και άρωμα.

Είναι ο Σολομός που διάλεξε το Select Salmon House για τους ξεχωριστούς πελάτες του.

Η Ποιότητα έχει όνομα
Select Salmon House

Καλέστε μας τώρα για τηλεφωνική παραγγελία

210 8037498